Investor Relations

Tourns Youtube-plattform Nagato tecknar avtal med Tourn International (Finwire)

2015-08-26 07:59

Integrationen av Tourns intäktsplattform i Sveriges största bloggportal Blogg.se står nu klar 2015-08-26 Stockholm

Integrationen av Tourns intäktsplattform i Sveriges största bloggportal Blogg.se står nu klar och ligger live för användning. Detta innebär att annonsörer via Tourns plattform kan genom samarbetet nå ut till ännu fler influencers(bloggar, instagram, youtube). Vi beräknar att efter samarbetet nå ut till ca 160 000 influencers.

Vi lämnar inte ut någon prognos för vad samarbetet förväntas leverera i intäkter, men det kommer att lyftas fram i kommande rapporter.

VD kommentar
Sedan vårt samarbete med Blogg.se inleddes i år har vi hittat ett flertal områden där vi kan stärka varandra. Integrationen av Tourn i Blogg.se har varit en mycket viktigt del i vårt samarbete, och att den nu står klar gör mig både stolt och förväntansfull. Under samarbetets gång har jag blivit djupt imponerad av blogg.se som partner, och jag tror vi kommer finna ytterligare synergier inom en snar framtid.
- Robin Stenman, VD Tourn International AB

Samarbetet mellan Blogg.se och Tourn gör att vi båda kan dra nytta av varandras styrkor. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda en bättre produkt till våra bloggare och samtidigt även till annonsmarknaden.
Vi ser ser positivt på detta samarbete och vi tror det kommer att utvecklas med tiden. 

 - Gustaf Kellner, VD Blogg Esse AB

Read More