Investor Relations

Tourns Youtube-plattform Nagato tecknar avtal med Tourn International (Finwire)

2018-06-12 13:30

Förlängt samarbete med Diamond League och IMG Sweden

I juni förra året ingick Tourn avtal med IMG Sweden AB och Diamond League AG. I och med avtalet fick Tourn i uppdrag att hjälpa och sköta intäktsgenerering och varumärkesskydd av Diamonds Leagues material på Youtube. Detta uppdrag omfattade Diamonds Leagues material på Youtube över hela världen. Mer information finns att läsa på: https://www.aktietorget.se/nyheter/nyheter/?id=39520

Avtalets löptid var 12 månader. Idag efter ett års samarbete och utvärdering har samtliga parter valt att förlänga samarbetet med ytterligare 1 år.

IMG Sweden AB
IMG Sweden AB ingår i koncernen International Management Group Inc (IMG).

IMG grundades 1960 med vision att sköta management för idrottare och kommersialisera deras värden. IMG är en global ledare inom idrott, event, media och fashion och är verksamma i över 30 länder. IMG är en av de största oberoende producenterna och distributörerna inom sportmedia.

http://img.com

Diamond League AG
IAAF Diamond League har 14 av friidrottens bästa deltävlingar i världen. Tävlingarna är utspridda över Asien, Europa, Afrika och USA.

IAAF Diamond League startades 2010. Där de bästa atleterna i världen tävlar inom 32 olika grenar om poäng i varje deltävling för att nå finalen. Sändningarna går ut i cirka 160 länder.

https://www.diamondleague.com/

//

Robin Stenman
VD, Tourn International AB (publ)

[email protected]

Read More