Investor Relations

Tourns Youtube-plattform Nagato tecknar avtal med Tourn International (Finwire)

2018-10-10 09:46

Tourn skriver avtal med E-sportsagentur för youtube-plattformen Nagato

Tourn skriver avtal med E-sportsagentur för youtube-plattformen Nagato

Idag har Nagato skrivit avtal med en E-sportsagentur som har ett brett kontaktnät inom branschen och dess communities. Agenturen har jobbat inom E-sportsindustrin i över 10 år och sitter på en spetskompetens som vi inte besitter. Tillsammans med agenturen ska vi förbättra Nagato och göra den mer attraktiv för youtubers inom E-sportssegmentet.

Nagato är uppbyggt så att det skapas nischade communities inom plattformen så youtubers inte endast får ökade intäkter utan även känslan av gemenskap och träffa likasinnade. Detta är något vi upplever är viktig och värderas högt när youtubers gör sitt val av partners och plattformar.

E-sport är en snabbt växande sport och en marknad som dominerar online både på Youtube och andra videotjänster. Genom att bygga ett community inom Nagato tillsammans med agenturen siktar vi inom snart framtid att börja knyta till oss youtubers inom det segmentet.

Nagato är Tourns Youtube-plattform som är formad för att hjälpa till och förbättra hanteringen av Youtube kanaler och kunna erbjuda en plattform som förenklar vardagen för en Youtuber. Som medlem får du bättre kontroll och transparens över dina intäkter samt verktyg som hjälper dig att växa som youtuber.

//
Robin Stenman
VD, Tourn International AB(publ)
robin(at)tourn.com

Read More