Investor Relations

Tourns Youtube-plattform Nagato tecknar avtal med Tourn International (Finwire)

2018-10-29 08:38

Allt fler influencers anslutar sig till NAGATO

Tourns Youtube-plattform Nagato fortsätter att växa i snabb takt och allt fler influencers ansluter sig dagligen. Per den 1 november flyttar två av Sveriges större youtubers över från TV4s MCN. Det handlar om Julien Dauphin, även kallad Julien Magic, samt Gustav & Johanna.

Julien Magic - ~11 miljoner månatliga visningar
Julien Magic började sin karriär som magiker på Paris gator i de tidiga tonåren när han flyttade dit från Stockholm tillsammans med sin familj.
Han blev senare antagen till världens äldsta magiskola i Los Angeles men upptäcktes inte på allvar förrän efter sin andraplats i TV-programmet Talang i Sverige. För fyra år sen valde Julien att digitalisera sin konstform då han tog kameran och började filma trolleritricken han utförde på gatan. Resten är historia.

Han blev snabbt ett viralt fenomen med flera hundra miljoner visningar från fans världen över och har tilldelats många av de finaste och mest prestigefyllda priserna i världen. Nu har han dessutom fått YouTubes “Gold Play button” efter att ha uppnått 1 miljon prenumeranter och driver därmed en av Sveriges största YouTube-kanaler.

Gustav & Johanna - ~2 miljoner månatliga visningar
Gustav & Johanna blev en succe från start av sin kanal. Med sin charm och finess har de byggt en av de största kanalerna där man får följa deras liv och de testar och saker och gör olika challenger. Deras kanal har byggt ett stor lojal följarskara och med över 2 miljoner visningar i månaden av svensk trafik.

Nagato
Nagato är Tourns Youtube-plattform som är formad för att hjälpa till och förbättra hanteringen av Youtube kanaler och kunna erbjuda en plattform som förenklar vardagen för en Youtuber. Som medlem får du bättre kontroll och transparens över dina intäkter samt verktyg som hjälper dig att växa som youtuber.

Nagato är uppbyggt så att det skapas nischade communities inom plattformen så youtubers inte endast får ökade intäkter utan även känslan av gemenskap och träffa likasinnade. Detta är något vi upplever är viktig och värderas högt när youtubers gör sitt val av partners och plattformar.

//
Robin Stenman
VD, Tourn International AB(publ)

Read More